KX-UT133

Specifikáció: 

A SIP távközlési technológia lehetővé teszi a távoli helyszínen dolgozók számára, hogy bárhonnan a gyors szélessávú IP-hálózaton keresztül vegyék fel a kapcsolatot az irodával és ezzel jelentős megtakarítást érjenek el a távolsági hívások költségein.

A KX-UT133 SIP telefon ideális irodai, otthoni, szállodai használatra.

A 24 programozható gomb segítségével a SIP fővonalak és a számos funkció egyszerűen elérhetővé válik.

Ez a széleskörűen használható SIP készülék beépített 3-soros alfanumerikus kijelzővel, hívószámkijelzés funkcióval, hívásnaplóval, 3-résztvevős konferencia lehetőséggel rendelkezik, valamint alkalmas a különböző IP-alközpontok, SIP kommunikációs szerverek pl. Asterisk vagy Broadsoft által nyújtott szolgáltatások igénybe vételére.

A KX-UT133 kiváló hangminőségű, hagyományos és EHS fejbeszélő csatlakozóval, valamint két hálózati csatlakozóval (LAN, PC) ellátott SIP telefon, amely támogatja az XML alkalmazások használatát és alacsony készenléti fogyasztással rendelkezik.
 

Ideális irodai, otthoni, szállodai használatra
Kíváló hangminőség
Kétirányú kihangosítás
Két hálózati port (LAN és PC csatlakozó)
3-soros LCD kijelző háttérvilágítással, PoE és XML támogatás
Asterisk és Broadsoft Broadworks tanúsítvány

Fekete és fehér színben!

Panasonic
SIP telefon

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével.

Kérjük ügyeljen az adatok helyes kitöltésére. A csillaggal jelzett mezők kitöltése szükséges. Beküldéskor rendszerünk automatikusan másolatot küld a kitöltött űrlap eredményeiről az Ön által megadott e-mail címre.