V2.85

Specifikáció: 

DOS alapú telefon hívásadat feldolgozó program

A cégek, gazdasági egységek tevékenységének része a telefonnal való gazdálkodás. Cél, hogy Ön mindenkit elérhessen akit szükséges, ugyanakkor a költségeit egy optimális szinten tudja tartani.
A korszerű telefonközpontok adatokat szolgáltatatnak a rajtuk lebonyolított beszélgetések időtartamáról, időpontjáról, a hívott számról, .stb. Ezen adatok feldolgozása elősegíti a beszélgetések költségeinek szétosztását az igénybevételnek megfelelően, továbbá segítséget adnak a telefonhálózat valós igényekhez történő kialakítására.
A telefonközpontok adatszolgáltatását nyomtatóval közvetlenül meg lehet jeleníteni, ez azonban nem alkalmas arra, hogy a felmerült költségeket szétosszuk, vagy hogy elemzéseket készítsünk.
A jelen feldolgozó rendszerünk erre ad megoldást, a követelményeket magas színvonalon kielégítő, korszerű telefon-hívásadat feldolgozó és díjelszámoló rendszerrel.
A rendszer olyan elektronikus telefonközpontokkal képes együttműködni, amelyek rendelkeznek soros nyomtató porttal (RS-232). Amennyiben a telefonalközpontnak ilyen csatlakozója nincs, szükség van PINKÓD-os berendezésre.
A TAXAMETER feldolgozó program a kapott telefon hívásadatokat sorra veszi és a beállításnak megfelelően kiegészíti a beszélgetésnek megfelelő telefondíjjal.
Beállítható, közvetlenül számítógépre gyűjtés (online program) esetén, hogy a beszélgetés után közvetlenül, a kijelölt mellékekről díjjal ellátott beszédjegyet nyomtasson. A feldolgozó programmal, a kívánt időszak beállításának megfelelően, a kívánt időben (havonta, hetente, szállodai vendég távozásakor, stb.) ki lehet nyomtatni egy vagy az összes mellék hívásadatait részletesen, vagy összesítve.

A program szolgáltatásai:

• ügyfélhívások megjelenítése
• részletes/összesített listák nyomtatása mellékekre fővonalakra, költséghelyekre, pinkódokra
• elszámolási csoportok, költséghelyek részletes és összesített telefonköltségei
• hívásadatok archiválása, lemezre mentése
• szállodai szobaszám szerinti telefon hívásadatgyűjtés (online programnál), PINKÓD-os rendszer esetén hitelkeret figyelés.

TaxaMeter
DOS alapú

Ajánlatkérés

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ajánlatot az alábbi űrlap segítségével.

Kérjük ügyeljen az adatok helyes kitöltésére. A csillaggal jelzett mezők kitöltése szükséges. Beküldéskor rendszerünk automatikusan másolatot küld a kitöltött űrlap eredményeiről az Ön által megadott e-mail címre.