Dtp fogyás, Arthur kardja - Zöld Újság


Megállt a fogyás - Lassú anyagcsere - Diéta

Kedves Mindenki! Nem nagyon vettem részt eddig ebben a fórumban, de most olyan dolog törént velem, amit szeretnék mindenkinek elmondani, aki egy kicsit már reményvesztett fogyókúra ügyben. Sok sok hónap már talán években is mérhető után úgy látszik sikerrel járok.

Leírom, hogyan sikerült.

dtp fogyás lefogyhatnék 51 évesnél

Mint mindenki, én is az interneten bolyongtam mindenféle fogyis trükk után kutatva, mikor ráleltem a káposztaleves diétára. Természetesen nekem sem ment, már a második napon a szagától is hányingerem támadt, és inkább nem ettem levest, csak ami mellé meg volt engedve.

dtp fogyás diéta németül

Az első nap tök jó volt, a dtp fogyás nap meg tudtam volna enni kb egy lovat, nagyon nehezen viseltem, de a harmadik nap már átestem a holtponton. Ma egy hete, hogy elkezdtem, gyümölcsözök állandóan, ha dtp fogyás vagyok vizet iszom, de egy főételt bár kis adagot megeszek minden délben.

És fogyok lányok, fogyok Érzem, hogy a gyomrom összeszűkült, már nem is kívánom annyira az evést, csak az ízek hiányoznak, egy fél adaggal tele vagyok, jobb a közérzetem.

dtp fogyás képtelen fogyni nhs

És a lényeg a 7. És tartom, néha egy picit rábicajozok egy héten 1xde megéri. Hajrá csajok, semmi sem lehetelen! Nekem is sikerült!

dtp fogyás fogyni ahogy van