Fogyás menyasszonyok


Minden menyasszony legnagyobb álma, hogy tökéletesen nézzen ki a nagy napon.

fogyás menyasszonyok

Szinte az összes nő arra vágyik, hogy a szeretett férfinak elálljon fogyás menyasszonyok szava az oltárnál, miközben megpillantja őt gyönyör hófehér ruhájában, talpig sminkben és csinos, gondosan elkészített frizurában.

A harmincéves Kylie Mulcahy januárjában még kilót fogyás menyasszonyok, és kevesebb mint egy év leforgása alatt több mint fél mázsától sikerült megszabadulnia. Minden diétát kipróbáltam, de semmi sem segített, így orvoshoz fordultam.

fogyás menyasszonyok

Fogyás menyasszonyok, policisztásovárium-szindrómában szenvedek, amitől nagyon nehéz fogyni - árulta el. Végül szakember segítségét kérte a helyes étrend kialakításában és a sportolás elkezdésében.

Hamar rátalált a szerelem, az oltár elé pedig félmázsás fogyását követően már karcsúan állt.

Fogyás hasról tényleg lehetséges?

Képes összeállításunkban megnézheted azokat a menyasszonyokat, akik eldöntötték, esküvőjük napján a legjobb formájukat hozzák. Nézd meg a káprázatos előtte-utána fotókat!

fogyás menyasszonyok

Kylie kitartásának és alacsony szénhidrát- és cukortartalmú diétájának hála több mint ötven kilótól szabadult meg, miközben a szerelem is rátalált. Párjának 55 kilósan mondta ki a boldogító igent.

fogyás menyasszonyok

Hogyan érd el a céljaid? Boldogan, sikeresen, elégedetten ben Szily Nóra egy egészen különleges, igazán inspiráló estére várja a Femina Klub nézőit. Többek között megosztja, hogyan győzzük le az állandó megfelelési kényszerünket, miképp érjük el a céljainkat, milyen eszközökkel hangoljuk újra az életünket, hogy ben már elégedetten, boldogan és sikeresen élhessük a mindennapjainkat.

fogyás menyasszonyok

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.