Karcsúsító gumik


elveszíti a hasi zsírt miközben tömeges

Speciális alak a hasi részekhez Elég feltapasztani és fogyhat normál tevékenységek során Speciális alakjának köszönhetően nem akadályozz a szabályos légzésbe Mellékhatások nélkül Csomagolásonként 8 darab tapasz Használati útmutató: Húzza le a műanyag hátlapot. Ragacsos felületével kell a tapaszt a test kívánt területére felhordani.

fogyás cico

Ne alkalmazza a tapaszt nyitott sebekre. Alaposan nyomja le a tapaszt a bőrére, és hagyja percig mozgás nélkül, hogy biztosan teljesen le legyen zárva a bőrére.

diéta karcsúsító hasú nők számára

Az első néhány használatakor javasolt egy órás tartam, fokozatosan 8 órára növelve. A karcsúsító gumik eltávolítása után kezelje a bőrfelületet vízzel és finom testápoló tejjel. Naponta 1 tapasz, legfeljebb nyolc órán keresztül.

zsírégető glasgow

Előfordulhat, hogy meleg érzése lesz, ez egy normális jelenség, mely a zsírégetéssel jár. Az ideális felhasználási idő 4 hét. A maximális hatás elérése érdekében karcsúsító gumik ajánlatos felfüggeszteni a felhasználást.

karszalagok a fogyáshoz

Érzékeny bőrreakció esetén csökkentse a felhasználás idejét, vagy szüntesse be teljesen! TIPP: Ne használja túl hosszú ideig a tapaszt, az ajánlott idő 8 óra. A használat megfelelõ időtartama óra.

iud eltávolítása után fogyás

Néhány napon belül tapasztalja, milyen időtartalom Önnek megfelel.