Sára fogyás


Szerző: Fehér Elena Az akaraterő egy olyan eszköz, ami képes teljesen megváltoztatni az emberek életét.

Sára fogyás

Így van ezzel Sara Magnusson Backström, a 37 éves svéd hölgy is, aki évekig küzdött az elhízás ellen, míg végül sikerült megtalálnia az egyensúlyt. Az eredmény: lefogyott több mint 80 kilót!

Sára fogyás

A photo posted by bumbi79 bumbi79 on Jul 30, at am PDT Sara súlyproblémái akkor kezdődtek, amikor 19 évvel ezelőtt megszülte kisfiát és rákapott a gyorséttermi ételekre. Rossz táplálkozási szokása csaknem két évtizeden keresztül elkísérte, míg végül kilót nyomott a mérlegen. A holtpont viszont akkor jött el, amikor az egyik barátjával kerti bútorokat mentek vásárolni és az egyik szék eltört alatta.

Sára fogyás

Ekkor döbbentem rá, hogy muszáj valamit tennem, hogy leadjam a felesleges kilókat. Sara teljesen megváltoztatta étkezését: kiiktatta a cukrot, a szénhidrátokat, lemondott a kenyérről, a tésztákról, ezek helyett sok húst, halat és zöldséget Sára fogyás.

Sára fogyás

Az esküvőről Sara személyes blogján találsz képeket. A photo posted by bumbi79 bumbi79 on Jul 29, at am PDT A boldogságban úszó Sara azóta is lelkesen edz, instagramján több mint Sára fogyás ezer követője akadt, ahol sikeréből merítve erőt ad másoknak és megosztja tanácsait a többi fogyni vágyóval.

Sára fogyás