Technispa karcsúsító. Köszönjük kérdésed!


Fogyjon, szépüljön könnyedén, gyorsan, eredményesen!

Professzionális alakszobrászat hölgyeknek, uraknak egyaránt! TechniSpa karcsúsító cellulit kezelés -két testrészre egy alkalommal- 9 Ft helyett, most 7 Ft - ért A kezeléseink minden esetben egyénre szabottak, a problémás testrészekre koncentrálva, mindenkinek az egyéni igénye szerint történik!

Szalonunkban egyszerre csak egy vendég kerül kiszolgálásra!!!

fogyni lyme kór fogyás md nyc

Nem kell másokra várakoznia és mások előtt beszélnie az önt érintő problémás területekről! A szakember figyelme így csak önre irányul! A testkezeléseinkhez a francia Mary Cohr cég által kifejlesztett, vákuumos elven működő TechniSpa professzionális gépet használjuk.

fogyás ipecac tal bmg fogyás

Ehhez a kiváló minőségű, világszínvonalú Mary Cohr esszenciális krémeket alkalmazzuk. A szaunázás során fokozzunk a vérkeringést, a méreganyagok könnyebben kiürülnek a szervezetből, így a kezelés kiegészítéseként még jobb eredmény érhető el!

Emlékeztető az akció lejáratáról! Technispa karcsúsító TechniSpa testkezelés 3 in 1: ionizáció, stimuláció, speciális vákumfej Ugyanúgy szérum gélekkel dolgozunk mint a Hydradermie kezeléseknél, csak itt a feszesítő vagy a zsírbontó zselével kezelünk, attól függően, kinek melyik területen mire van szüksége. Mivel a TechniSpa testkezelő gépünk több funkciós, minden könnyedén kivitelezhető vele: miután megszabadultunk a felesleges kilóktól és az összes cellulitunktól, technispa karcsúsító Guinot TechniSpa vasalós vákummasszázsának segítségével jöhet a szövetek feszesítése, tónusossá tétele és a csodálatosan kidolgozott, formás test érzete. TechniSpa forradalmian új testkezelő gép, ahol egyszerre több funkcíót is tudunk használni. A technispa karcsúsító alatt enyhe vákum masszázs segítségével feszesítünk és hatóanyagot viszünk be a bőrbe, a test egész területén.

Emellett a narancsbőrt is hatékonyan eltünteti. Technispa karcsúsító három egyidejű kezelési fázisnak köszönhető: A vákuum feltöri a zsírsejteket, oldja a cellulitot.

lefogy 40 éves piruvát fogyás kiegészítő

A vér-és nyirokrendszer aktivizálásával megtisztítja a bőr szöveteit, serkenti az anyagcserét, tonizálja a szöveteket. Az ionizáció segíti a hatóanyagok bejutását a sejtek belsejébe, hogy ott helyileg fejtsék ki hatásukat.

Kérdezz az eladótól!

A stimuláció hatására az izmok összehúzódnak, elősegítve a zsír eltávolítását, helyi fogyást produkál, serkenti a vérkeringést. Eltávolítja a méreganyagokat, feszesíti a kötőszöveteket.

természetes módon veszítse el a comb zsírját otthon fogyás 47 nap alatt

Ennek a kombinációnak köszönhetően, már az első kezelés után látványos eredményt érhetünk el! Bőr azonnal feszesebb, selymesebb lesz! Egy átlagos kezelés után 1,5 cm technispa karcsúsító várható derék, 0,6 cm-es pedig a combok körül. A kezelés időtartalma perc.

német fogyókúrás tea genesis fogyás kihívás