Zsírégető tapadókorongok, Fogyás hogyan kell enni


zsírégető tapadókorongok

Elektromos Köpölyözés, Masszázs Terápia Készülék Vákuumos Tapadókorong Gua Sha Kaparó Eszköz Meridián Terápia Zsírégető Készleten zsírégető tapadókorongok Derék Masszírozó Enyhíti a Lumbális izomláz Az új multifunkcionális derék masszírozó lehet ellenőrizni a légzsák, hogy álljon fel, majd le az ágyéki gerinc, hogy segítsen helyreállítani az egészséges élettani zsírégető tapadókorongok. Ez is mágneses terápia, vibrációs masszázs, fűtés, valamint a multi-level impulzus funkciók, valamint masszázs, derék több szögből, hatékonyan segít enyhíteni a hátfájás, fáradtság.

Ez a tökéletes ajándék a család!

zsírégető tapadókorongok

Először egyik végét csatlakoztassa az USB-kábelt a mobil telefon töltő fej, a másik végét pedig a készüléket, majd csatlakoztassa a mobil telefon töltő fej, hogy a hatalom forrása. Negatív Nyomás Gravitáció Biztosítani erős szívó, hogy a bőr zsírszövet, hogy aktív nyirokmasszázs méregtelenítő funkció, valamint fokozza a vérkeringést, a kaparás hatása. EMS Mikro-elektromos Stimuláció Stimulálja az akupunktúrás pontokat, valamint a perifériás szenzoros zsírégető tapadókorongok által mikro-jelenlegi csökkenti a gyulladást, duzzanat a gyors felépülés is segíthet zsírégető tapadókorongok pórusokat, a bőr finomabb, hatékonyan enyhíti a nyomást, fáradtság, kimerültség rendkívül pihentető élményt.

zsírégető tapadókorongok

INFRAVÖRÖS Fény Terápia Kiszállítani a vörös az infravörös fény, hogy fokozza a kollektív mentességet, valamint elősegítik a biológiai sejt, szövet, hogy újítsák meg a jobb test egészségét is elősegíti a sejtek zsírégető tapadókorongok, valamint a vérkeringést, a sejtek aktivitását tartozékot, majd a kollagén a sejtregenerálódás, a bőr sima, puha.

Mágneses Hullám Terápia Megszüntetése, a gyulladás, duzzanat, hogy enyhíti a test fáradtság, valamint elősegítik a fizikai gyógyulás.

Ezért jó a Kollagén a beleknek és a gyomornak

Stabil Teljesítmény Severa szinten intenzitás köpölyözés készülék rendelkezik egy USB-kábel, 6 szintű köpölyözés készülék fel van szerelve egy hálózati adapter közvetlen tápegység Európai csatlakozó vagy Amerikai plug Brit csatlakozó opcionális ; a 9-erőt, köpölyözés tölthető többször vezeték nélkül Használja, akkor egy pihentető masszázs bárhol, bármikor, alkalmas családi, utazási használni.

Könnyű Markolatok Ergonomikus fogantyú lehetővé teszi a biztonságos, energiatakarékos üzem kényelem hosszú idő elteltével sem használ.

zsírégető tapadókorongok